sanaldanisman.com

sanaldanisman.com (http://sanaldanisman.com/index.php)
-   Ensest Hikayeler (http://sanaldanisman.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Amımı dağıtan kuzenim (http://sanaldanisman.com/showthread.php?t=7522)

ArTeMiSs 02 Nisan 2016 02:48

Amımı dağıtan kuzenim
 
Amımı dağıtan kuzenim Merhaba arkadaşlar öncelikle kadın ağzından seks hikayeleri sevenleri burada görmek istiyorum. Çünkü bire bir yaşadığım bir hikayemi izlere anlatacağım. Kuzenim ile yaşadığım ilk aşk hikayem olan seks hikayemi anlatacağım. Kuzenim Hakan ile beraber büyüdük diyebilirim ve çevresinde ki erkeklere göre her zaman bir adım önde olan bir tipti. Hele kirli sakal bıraktığı zamanlar çevresinde ki kızların ona bakmak için kafalarını çevirdiğini çokça görmüştüm. Azgın bir orospu olduğum için kendime hakim olamıyordum. Bu yüzden de Hakan’ı bazen düşünür amcığımı parmaklardım. Neyse ki kızlığımı okuldan bir piçe vermiştim ve en azından bu konuda kendimi tatmin edebilecek kadar rahattım.

Günler böyle geçerken Hakan ile telefonda sürekli konuşuyorduk. Bir gün beni evine davet etti ve birlikte takılmanın iyi bir fikir olacağından bahsetti. Ben de beklediğim bu fırsatı değerlendirmek için teklifini kabul ettim ve hafta sonu için bir kaç gün öncesinden hazırlanmaya başladım. Nihayet beklediğim gün gelmişti ve Hakan ile buluşmak için evine gittim. Üzerimde rahat sayılabilecek bir boydan elbise giymiştim ve seksi bir ruj, makyaj yapmıştım. Kapıda beni bu kadar şık görünce Hakan’ın resmen dibi düşmüştü. Ne güzel olmuşssun sen diyerek beni kucakladı ve içeriye davet etti. Bir film takıp izlemeye başlamıştık ve filmin bir yerinde adam ile kadın öpüşüyorlardı. Ben de iç çekerek ben hiç böyle öpülmedim dedim. Hakan bana doğru dönerek ben öperim seni ne olacak dedi. Ben de öp o zaman dedim azgın bir şekil de bakış atarak. Hakan hemen uzanıp dudaklarıma öpücük kondurunca ben de ellerimi boynuna atarak devamını getirmesine yardımcı olmuştum.

Öpüşmeler git gide götümü avuçlamaya dönmüştü. Hakan yumuşacık götümü çok sert avuçluyor ve sıkıyordu. Kalın yarrağını çıkarıp ağzımda eveledim ve geveledim. Daha sonra kafasına tükürerek elimle iyice ıslattığım yarrağı dimdik bir şekil de tutarak amcığıma dnek getirdim. Hakan’ın kucağında kalın yarrağı amcığıma alırken çok fena zevklenmiştim ve hızlı hızlı amcığıma o kalın yarrağı yemeye başlamıştım. Hakan beni saçımdan tutup geriye çekerek amcığıma daha sert köklüyordu ve resmen beni mahvetmişti. Hakan amcığıma şap şap kalın yarrağını sokarak beni on dakika siktikten sonra amcığımın en dibine bir kökleyişte boşalarak rahatlamıştı.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.