sanaldanisman.com

sanaldanisman.com (http://sanaldanisman.com/index.php)
-   Evli Hikayeler (http://sanaldanisman.com/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Temizlikcim orospu çıktı evlerde siktiriyormuş (http://sanaldanisman.com/showthread.php?t=9011)

ArTeMiSs 24 Nisan 2016 15:27

Temizlikcim orospu çıktı evlerde siktiriyormuş
 
Temizlikcim orospu çıktı evlerde siktiriyormuş
Şirket yöneticisi olarak çalıştığım yerde çok fazla seks hikaye yaşadım. Ama bu kadın kadar orospusunu hiç görmedim desem yeridir. İş yerinde temizlikçi rahatsızlığından dolayı ayrılmak zorunda kalınca biz de onun yerine yeni birini almaya karar verdik. 22 yaşında erken evlilik yapmış bir bayanı bir arkadaşımın ricası üzerine işe aldım. Kadının maddi durumunun oldukça kötü olduğunu duyunca bir yardımım dokunsun istedim ama bilmiyordum kadının bu kadar orospu çıkacağını. Neyse kadını işe aldım ve çalışmaya başladı. Temizlikçi olarak işe başlamasına rağmen çok seksi kıyafetlerle işe geliyordu. Hem de kaliteli kıyafetler giyiyordu ben de kendi kendime bu kadının nasıl fakir olduğuna inanamıyordum. Daha sonra kadının fahişe olduğunu anlayınca her şey yerli yerine oturdu.

Neyse kadın çalışmaya başladı ama odama her temizliğe geldiğinde bana çok yakın davranıyordu. Yine odama temizlik için geldiği bir gün üzerine bir karış etek giymişti ve temizlik yaparken domaldıkça altında tanga olduğunu ve amının göründüğünü fark etmiştim. Kadın temizlik yaparken ben gözlerimi ondan alamıyordum. Körpe vücudu ve seksi hatları artık aklımı başımdan almıştı. En sonunda dayanamadım ve önüne bir tomar para atarak sana bir teklifim var dedim. Kabul edeceğinden adım gibi emindim çünkü onun da amacının sex hikayeleri yaşamak olduğu net olarak belli oluyordu. Açıkça seni sikmek istiyorum dedim. Kadın bunu duyunca gözleri parladı. Ben de bunu ne zaman teklif edeceksiniz diye bekliyordum dedi. Odamda iki cam vardı ikisi de dışarıya bakıyordu. Hemen kalkıp kapıyı kilitledim. Yüksek bir katta olduğum için camdan da kimsenin içeride olanları görmesi mümkün değildi.

Hemen yarağımı çıkardım ve kadının ağzına bastım. Her deliğini sikmek istiyordum. Sikimi yalarken çok fena sesler çıkarıyor beni daha da azdırıyordu. Bu durum karşısında daha fazla sabredemedim ve hatunun eteğini hiç çıkarmadan tangasını da yana sıyırarak amına sert bir giriş yaptım. Ama amı çok genişti. Yani yanıma iki yarak daha girse alırdı. Bu yüzden zevk alamadım ve ben de yarağımı göt deliğine kökledim. İşte burası tam benlikti. Ben siktikçe ahhhh ohhhh diye inliyor, harika sesler çıkarıyordu. Ben siktikçe göğüsleri de karşımda hop hop hopluyordu. En sonunda dayanamadım ve hareketlerimi hızlandırdım. Kendimi tutamayarak bütün döllerimi amının içerisine akıttım.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.